Juhlia, Minä, Sitäsuntätä, Yhdessäoloa

ADELINE CAMILLA MICHAELA

Olen täysin unohtanut kertoa teille tähänastisen elämäni yhdestä tärkeimmästä päivästä. Tuoreimman kummityttöni ristiäisistä nimittäin!

Tapasin samalla ensimmäistä kertaa livenä myös ihanan etäystäväni Marilynin. Ihan kuin olisimme olleet ystäviä kymmeniä vuosia, emmekä tunteneet vasta pari vuotta, kuten oikeasti on. Niin hyvin meillä juttu luisti heti alusta asti. Sielunkumppanit. Niin olemme todenneet jo aiemminkin ja näin se nähtävästi tosiaan onkin ?

Vauva oli aivan syötävän suloinen ja puettukin niin kauniisti. Meinasin alkaa vetistelemään heti alkajaisiksi! Taisi koko paikalla olevaa porukkaa jännittää aika tavalla, sen verran paljon oli härdelliä ja muuta sekoilua ennen tilaisuuden alkua. Mekään emme Marilynin kanssa meinanneet saada hihitystä ja juttelua poikki millään (oikein fiksut aikuiset….), papin (oli muuten komea mies ?) oli pakko rykäistä ääneen, että me ja muut tajusimme itse kastetilaisuuden alkavan.

Marilyn oli pitänyt nimen täysin salassa ja jalat meinasivat mennä alta, kun pappi lausui nimen Adeline Camilla Michaela! Mikä kunnia saada olla yksi osa tämän lapsen nimeä ?

Vaikka itsekin jo pelkäsin, miten tilaisuus menee, saatiin nimenanto hoidettua ja vieraat kahvipöytään ilman, että kukaan olisi saanut kahvikuorrutusta vaatteilleen. Omat käteni tärisivät jännityksestä kyllä vieläkin niin, että kaksin käsin sain oman kuppini kantaa pöytään ?

Voit lukea ristiäisshowsta tarkemmin Marilynin omasta blogista, tässä linkki. Jatkan vielä kyllä itsekin tästä tärkeästä päivästä. Ei ole vastaavaa aiemmin kohdalleni nimittäin osunut ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply