Minä, Sitäsuntätä, Teinijuttuja

LEELIAN LEPOTUOLINA

Aluksi ja muistaakseni silloin ennen muinoinkin niin puhelias ja suorastaan höpöttäväkin Mikko meni hieman vaikeaksi, kun kysyin hänen vuosistaan. Hetken jo mietin, että vaihdan pikaisesti puheenaihetta tai lähden vaikka vessaan, niin kiusalliselta tilanne sillä hetkellä tuntui.

Mikko kävi tiskillä ja haki meille molemmille juomat ja itselleen lisäksi jonkun tujumman snapsin. Sen hän kulautti alas, huokaisi ja sitten se alkoi. Vyörytys omasta elämästä ja menneistä vuosista…..Olin kuin Leelia, jonka lepotuoliin Mikko istahti.

Ja sitä tavaraa elämästä riitti! Oli petetyksi tuloa parisuhteessa, isoja pettymyksiä työrintamalla ja sitä kautta taloudellista ahdinkoa, epäonnistunut asuntokauppa, jossa jäi itse maksumieheksi jne….

Havahduin ja tajusin, että olin istunut Mikon kanssa vaikka kuinka ja kauan. Etsin Marilyniä silmilläni, ja siellä hän onneksi vilahtikin, samoin kuin melkein koko illan kadoksissa ollut muu ristiäisseurue. Eli ei hätää. Saanen anteeksi, jos vielä hetken istun ja kuuntelen Mikon vuodatusta. Nyt, kun hän vihdoin ja selvästi helpottuneena halusi minulle avautua. Itsepä tätä pyysin…

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply