Arki, Juhlia, Minä, Nautintoja

TAPANINA TANSSEIHIN?

Nyt on t√§llainen joulutonttuolo, raukea, rentoutunut ja iloinen ūüėä Olen harrastanut joulunpyh√§t omia pyjamabileit√§ni kiireett√∂myydest√§ ja herkuista nautiskellen. Olo on v√§lill√§ ollut kuin ylensy√∂neell√§ pikkupossulla, harvinaisen hyvin ovat suklaatkin maistuneet! Noiden juustojen ja muiden suolaisten herkkujen menekki√§ en niink√§√§n ihmettele….

Osalla alkaa jo huomenna arki, t√§√§ll√§ ei! Sain ker√§tty√§ t√§h√§n oikein kunnon loman ja paluu ‚ÄĚsorvin √§√§reen‚ÄĚ on vasta loppiaisen j√§lkeen! Todella, todella ihanaa! Annan itseni laiskotella oikein kunnolla. Niin paljon, ett√§ kyll√§stymisen tunne iskee – silloin on tarpeeksi lev√§tty, eik√§ paluu arkeen maistu niin puulta. Vaikea se eka ty√∂viikko tulee olemaan, sen tied√§n, mutta sen miettimisen aika ei todellakaan ole nyt!

Olin tosiaan ajatellut löhöileväni yksin kotona tämänkin illan, mutta ystäväni pyysi minua mukaansa Tapanintansseihin, oikein humppatansseihin siis. Hieman kahden vaiheilla olen vielä, mutta huomaan kallistuvani pikkuhiljaa koko ajan enemmän lähtemisen suuntaan. Eihän siellä koko yötä tarvitse olla, ja sulaisivatpa herkut paremmin!

Toivottavasti pyh√§t ovat sujuneet siell√§kin hyvin! Palataan pian ‚̧ԳŹ

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply

Theme by Anders Norén